Ενημέρωση της Επιστημονικής Επιτροπής

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2018 17:06

Στην έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής του τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο, συνεδρίασε η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας με θέμα «Πηνειός ποταμός: πηγή ζωής και ανάπτυξης στη Θεσσαλία».

Το συνέδριο θα γίνει στη Λάρισα, το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου 2018 και θα τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Μεταφορών, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την επιστημονική αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Συνδιοργανωτές είναι το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και, το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας του ΤΕΕ, όπως και το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος.

Στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γ. Κωτσού, η πρόεδρος του συνεδρίου, γενική γραμματέας της ΠΕΔ Ρένα Καραλαριώτου ενημέρωσε τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για τις ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος μελών της επιστημονικής κοινότητας ώστε να καλυφθούν όλες οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου και εξετάστηκαν οργανωτικά ζητήματα.

Όπως τόνισε η κ. Καραλαριώτου, καταγράφεται ήδη μεγάλο ενδιαφέρον εισηγητών, το οποίο αναμένεται να ενταθεί με τη δημοσιοποίηση της 3ης ανακοίνωσης του συνεδρίου που θα καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν εκτεταμένες περιλήψεις των εισηγήσεών τους ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος o κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθ. Λουκάς, η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννα Λαλιώτου και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, Αλέξης Δέφνερ καθηγητής - πρόεδρος στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Θεόδωρος Μεταξάς επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Θεοφάνης Γέμτος, ομότιμος καθηγητής, Θωμάς Μπαρτζάνας, διευθυντής ερευνών στο Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και ΑγροΤεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Ευαγγελία Φαρσιρώτου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισας, Σπυρίδων Κωτσόπουλος, κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Λάρισα του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Μαρί Νοέλ Ντυκέν, καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αναστάσιος Μπαρμπούτης , πολιτικός μηχανικός και εκ μέρους της ΠΕΔ ο Διευθυντής Δημήτρης Τσούμας και η υπάλληλος, Βασιλεία Αντωνιάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass