Κινητοποιήσεις για Παιδιατρική και Μαιευτική

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 22:04

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ), μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Καρδίτσας και ιδιαίτερα η Παιδιατρική Κλινική, που εξαιτίας της έλλειψης εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, κινδυνεύει να παύσει την λειτουργία της, κάλεσε σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, προκειμένου να υπάρξει δυναμική αντίδραση.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης μαζικό και μαχητικό, για άμεσες λύσεις στο τεράστιο αυτό θέμα όπως είναι η υγεία των μικρών παιδιών αλλά και των νέων γυναικών αφού σοβαρά ζητήματα αντιμετωπίζει και η Μαιευτική Κλινική.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η σύσκεψη αυτή είναι συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών που έχει πάρει ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) για την υγεία στο νομό Καρδίτσας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν o Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Καρδίτσας, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων Δημοσίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων, ο Σύλλογος Τοπογράφων, η Ομάδα γυναικών Ταμασίου.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας αύριο Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στις 9:30 το πρωί, αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας εκπροσώπων των φορέων στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Του ανταποκριτή μας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass