Επισκευή δρόμου στη Γεράνεια Ελασσόνας

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2018 16:23

Στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Ελασσόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση διασύνδεσης των εθνικών οδών προς Κοζάνη και Κατερίνη μέσω συνδετήριας οδού: Γεράνεια  – Κοκκινόγειο από θεομηνία, προϋπολογισμού: 243.500,00 €. Το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Όπως επισήμανε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Κατά την περίοδο του Ιανουαρίου 2017, τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα σε δρόμους της Ελασσόνας. Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου για τη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων των επιχειρήσεων της γύρω περιοχής. Παρ’ όλο το μεγάλο γραφειοκρατικό βάρος από την ένταξη ενός έργου μέχρι τη δημοπράτησή του, εμείς, ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Λάρισας κάναμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται. Πρέπει όμως η Πολιτεία να απλοποιήσει τις διαδικασίες και να προχωρούν γρηγορότερα τα έργα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass