Σύσκεψη Δήμου Πλαστήρα – ΑΝ.ΚΑ. για ανάπλαση χωριών

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 17:08

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε προχθές στο Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτριου Τσιαντή, του Αντιδημάρχου Διοικητικών κ. Δημήτριου Τσιαμαντά, των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στελεχών της ΑΝΚΑ με θέμα υποβολή προτάσεων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της Δράσης 19.2.4. «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές» (παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα).

Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Τσιαντής με βάση την πρόσκληση και τα συγκεκριμένα μέτρα έκανε αναφορά στην πρόθεση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα να προτείνει στο πρόγραμμα ώριμες δράσεις που αφορούν αναπλάσεις σε οικισμούς του Δήμου και την κατασκευή πρότυπου γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Φυλακτής.

Στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των στελεχών της Α.Ν.Κ.Α.  αποσαφηνίστηκαν θέματα που άπτονται της διαδικασίας της αίτησης, της ωριμότητας και των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων των μελετών των υπό υποβολή δράσεων, της επιλεξιμότητας συγκεκριμένων ενεργειών, της αξιολόγησης, της εκτέλεσης των έργων, κλπ.

KΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1