Εγγειοβελτιωτικά έργα 15,2 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

* ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ 16 ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 17:04

«Είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο να εκδώσουμε την πρόσκληση για τα προγράμματα έγγειων βελτιώσεων» τόνισε σε δηλώσεις τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τονίζοντας πως «δεκαέξι αγροτικοί δρόμοι προϋπολογισμού 8,8 εκ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια».

Ο κ. Αγοραστός μιλώντας σε δημοσιογράφους επισήμανε ότι «μετά την εκχώρηση που έγινε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του μέτρου για τις έγγειες βελτιώσεις στον αγροτικό τομέα για τα εγγειοβελτιωτικά έργα προϋπολογισμού έως 2,2 εκ. ευρώ, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο να εκδώσει την πρόσκληση. Το συνολικό ποσό της πρόσκλησης είναι 15,2 εκ. ευρώ, αφορά σε εγγειοβελτιωτικά έργα και είναι προϋπολογισμού έργου μέχρι 2,2 εκ. ευρώ. Όποτε καλούμε τους ενδιαφερόμενους να είναι έτοιμοι για να καταθέσουν τις προτάσεις τους».

Αναφορικά με τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεκαέξι αγροτικών δρόμων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας σημείωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τους αγροτικούς δρόμους. Δεκαέξι αγροτικοί δρόμοι προϋπολογισμού 8,8 εκ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συνεπώς, με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στον πρωτογενή τομέα, με ενέργειες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αλλά με γρήγορους ρυθμούς, δίνουμε σ’ όλους τη δυνατότητα να αποτελέσουν έναν υγιή κρίκο στην παραγωγική αλυσίδα της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1