Αναπλάθονται κοινόχρηστοι χώροι στην Καλαμπάκα

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 17:00

Την έγκριση δημοπράτησης, για το έργο που αφορά στην ανάπλαση τεσσάρων κοινόχρηστων χώρων στην Καλαμπάκα, έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύνταξης και υποβολής των Τευχών Δημοπράτησης, εκ μέρους του Δικαιούχου που είναι ο Δήμος Μετεώρων και εγκρίθηκαν μετά από τον προβλεπόμενο έλεγχο από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, για το έργο του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020 «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Καλαμπάκας».

Το έργο εντάχθηκε στο ΠΕΠ.Θ τον Ιούλιο 2018, είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ  και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς πόρους. Πλέον, ακολουθεί η έγκριση δημοπράτησης και η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από το Δήμο Μετεώρων, Δικαιούχο και Φορέα υλοποίησης του έργου. Η υλοποίηση του έργου θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη δρομολογούμε αναπλάσεις στις οποίες διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της πόλης. Πρόκειται για σημαντικά έργα, έργα ουσίας, που αλλάζουν την όψη των Μετεώρων και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες ζωής. Δημιουργούμε χώρους αναψυχής και δραστηριοτήτων για τους πολίτες των Μετεώρων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε όλοι μαζί προς τους συνανθρώπους μας. Παράλληλα με τα έργα αυτά διαχέονται κοινοτικά κονδύλια στην τοπική οικονομία και δημιουργούνται θέσεις εργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1