Και η Ιατρική Σχολή στο πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Κ. Γαβρόγλου

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2018 16:00

Τριήμερη επίσκεψη, από σήμερα Τετάρτη έως και μεθαύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία και στη Λαμία ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του καθηγητή Παντελή Κυπριανό.

Ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τις διοικήσεις και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι η διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του υπουργού θα είναι σήμερα τα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί στις 12 το πρωί με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ.

Στις 2 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας που εδρεύουν εκεί.

Στις 7:30 μ.μ. θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με τις δημοτικές αρχές και φορείς.

Αύριο Πέμπτη, ο υπουργός θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου στις 9 το πρωί θα επισκεφθεί το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στη 1:30 το μεσημέρι θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο της Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 2:30 το μεσημέρι ο υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 5:30 το απόγευμα θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 8 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Μεθαύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και με τον δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1