Εκδηλώσεις στον Πλάτανο με μικρασιατικούς χορούς

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2018 17:28

ΤΡΙΚΑΛΑ  (Της ανταποκρίτριάς μας)

Ξεκινούν σήμερα στον Πλάτανο οι Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2018, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κατοίκων του Πλατάνου και όχι μόνο.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν: Σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου «Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά» με τους Άρη Φαλιάγκα και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Θωμά Τάνκο στο μπουζούκι, Γιάννη Αγγέλη στο βιολί και Χρήστο Μακρή στην κιθάρα. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν μικρασιατικούς χορούς και τραγούδια. Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου και ώρα 21:00 θα γίνει προβολή ταινίας για παιδιά.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Πλατανιωτών με Δημοτική Βραδιά και ένα παραδοσιακό γλέντι με χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί με τους Νίκο Νίκο, Γιώργο Βράντζα και Δέσποινα Καρρά στο τραγούδι, το Θανάση Μητσάτσικα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, τον Κώστα Μπαλογιάννη στο λαούτο και το Βασίλη Γαλάνη στα κρουστά. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τα ελληνική νησιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1