Πρόστιμα για ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση στο Δήμο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2018 17:10

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή το μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων που διοργανώνονται την περίοδο αυτή στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας, αλλά και άλλων Δήμων της περιοχής μας, παρατηρείται έξαρση στο φαινόμενο της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης για την προβολή των εκδηλώσεων αυτών σε διάφορα σημεία της Καρδίτσας.

Έτσι ο Δήμος εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Καρδίτσας έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια μεγάλη προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου αυτού. Ειδικότερα, ο Δήμος, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε φορείς και επιχειρήσεις να διαφημίζονται νόμιμα και χωρίς να ρυπαίνουν την πόλη τοποθέτησε 22 διαφημιστικά πλαίσια σε κεντρικά σημεία, στη μία πλευρά των οποίων, κάτω από τον χάρτη της πόλης, υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση 3 αφισών- ανακοινώσεων διαστάσεων 50 εκ Χ 70 εκ.

Αξιοποίησε επίσης τις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ, όπου υπάρχουν 16 πάνελ στις οποίες μπορούν να επικολληθούν έως και 10 αφίσες με τις παραπάνω διαστάσεις. Θεωρούμε οτι οι χώροι που διαθέτουμε πλέον στην πόλη για την ανάρτηση αφισών και ανακοινώσεων είναι επαρκείς, γι' αυτό και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, συλλόγους, επιχειρήσεις, διαφημιστές, να συνεργαστούμε για μια ωραιότερη και καθαρότερη πόλη περιορίζοντας την αφισοκόλληση στους προβλεπόμενους χώρους. Καλούμε όλους, όσοι έχουν προχωρήσει αυτές τις ημέρες σε ανάρτηση αφισών σε χώρους εκτός των παραπάνω να τις αφαιρέσουν άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση στους παραβάτες θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου που ξεκινούν από τα 150Ε το ελάχιστο και διπλασιάζεται σε κάθε περίπτωση υποτροπής».

ΚAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1