Μελέτη για τις κτιριακές εγκαταστάσεις

Η Περιφέρεια αναβαθμίζει το Κ.Υ. Καλαμπάκας

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2018 15:24

Την εκπόνηση της μελέτης για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο υποστήριξε τα εξής: «Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι εμείς συνεργαζόμαστε μέσα από δυνατές διαδικασίες συνέργειας και καταφέρνουμε να φτάνουμε πιο γρήγορα σε αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Υγείας και αναλάβαμε να εκπονήσουμε τη μελέτη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας που αφορά στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.
Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούμε και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και πέρα των ορίων των αρμοδιοτήτων μας μέσω προγραμματικών συμβάσεων. Η μελέτη αυτή ολοκληρώθηκε και οδηγεί σε ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 317.000 ευρώ. Ένα έργο το οποίο θα προσπαθήσουμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας μαζί με το έργο για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων στον Κέντρο Υγείας της Πύλης. Δύο έργα χρήσιμα και ουσίας για την περιοχή της Π.Ε. Τρικάλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1