Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ο Παν. Νάνος

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 18:57 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Αυγ 2018 22:26

Τη συμμετοχή του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως διεκδικητής της Διοίκησης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ανακοίνωσε ο Μορφοβουνιώτης Διοικητής των Νοσοκομείων της Λάρισας κ. Παναγιώτης Νάνος με δήλωσή του στα ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Με την σημερινή δήλωση θέλω να μοιραστώ μαζί σας βασικές σκέψεις για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Δεν θα μιλήσω για την σκληρή πραγματικότητα, όλοι σας έχετε βιωματική αντίληψη. Θα παρουσιάσω συνοπτικά σχέδιο για την Ανάπτυξη της περιοχής, την τόνωση της απασχόλησης, την διαχείριση του φυσικού, ιστορικού και κοινωνικού Περιβάλλοντος.

Είμαστε αυτοί που θα απελευθερώσουμε κοινωνικές δυνάμεις που σήμερα βρίσκονται στο περιθώριο. Στο πλαίσιο αυτό σύλλογοι, φορείς, νέοι επιστήμονες, επαγγελματίες θα βρουν την θέση τους για να συν-διαμορφώνουμε την Ανάπτυξη με όρους κοινωνικής οικονομίας.

Πρώτο μέτρο η τόνωση της απασχόλησης και η στήριξη των ανέργων, μέσα από την δημιουργία Τοπικού Μητρώου Απασχόλησης στο Δήμο.

Φέρνουμε ένα νέο μοντέλο Ανάπτυξης της Λίμνης Πλαστήρα, με βάση την διεθνή, ευρωπαϊκή εμπειρία και τα θετικά παραδείγματα, της χώρας μας. Αυτό χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, καινοτομία, σύγχρονες αντιλήψεις για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου, προπάντων δράσεις για το πολύτιμο κεφάλαιο που είναι οι άνθρωποι.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1