Δίκτυο άρδευσης στον ν. Τρικάλων

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 20:14

TΡΙΚΑΛΑ ( Της ανταποκρίτριάς μας)
Με την προμήθεια σωλήνων άρδευσης και κατασκευή μικρών λιμνοδεξαμενών στο νομό Τρικάλων άρχισε η υλοποίηση δύο σημαντικών και απαραίτητων έργων για τον αγροτικό τομέα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα:
Δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 264.337,28 ευρώ πήραν το δρόμο της υλοποίησης στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έργα απαραίτητα και αναγκαία για τον αγροτικό τομέα της περιοχής μας. Να σημειώσουμε πως τον περασμένο μήνα, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των έργων. Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Και τα δύο σταδιακά άρχισαν να υλοποιούνται, τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Το πρώτο έργο «Προμήθεια σωλήνων αποκατάστασης επιφανειακού δικτύου άρδευσης Ν. Τρικάλων 2018», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά στην προμήθεια σωλήνων επιφανειακών και υπόγειων δικτύων διαφόρων διαμέτρων καθώς και λοιπών υλικών άρδευσης για την εξυπηρέτηση αρδευτικών αναγκών σε περιοχές της πεδινής ζώνης του νομού Τρικάλων, καθώς επίσης για τη μεταφορά νερού για τις ανάγκες κτηνοτροφικών μονάδων στην ημιορεινή ζώνη του νομού.
Το δεύτερο έργο «Κατασκευή επέκταση συμπληρωματικά έργα λιμνοδεξαμενών προϋπολογισμού 64.337,28 ευρώ, αφορά στην κατασκευή μικρών λιμνοδεξαμενών, για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και συμπληρωματικά έργα σε υπάρχουσες λιμνοδεξαμενές που αφορούν την επέκταση και στεγανοποίηση αυτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1