Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψηφιακές δεξιότητες για το μέλλον της εργασίας

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟ «TECH TALENT SCHOOL»

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:23

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας μέσα από δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες. Αρχίζει στις 17 του μηνός στο πατάρι του Μύλου Ματσόπουλου, το Tech Talent School. Ειδικότερα,

στις 17, 19, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, στο πατάρι του Μύλου Ματσόπουλου, θα πραγματοποιηθεί για φέτος, το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες. Πρόκειται για μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και το Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα τουΔήμου Τρικκαίων, που συνεχίζει να πρωτοπορεί και σε ζητήματα επιμόρφωσης υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους, φοιτητές, αλλά φυσικά και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, η Δημιουργία Ιστοσελίδων και η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.techtalentschool.gr

Σχετικά Άρθρα