Εγκαινιάζεται η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:16

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 ανοίγει τις πύλες της η 16 Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας στις παλιές καπναποθήκες Καρδιτσομάγουλας στην οποία συμμετέχουν πάνω από 140 επιχειρήσεις από τη Θεσσαλία και άλλες περιοχές της χώρας.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει στις 18:30 της ίδιας ημέρας παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, βουλευτών του Νομού και της ευρύτερης περιοχής, δημάρχων, εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων, τοπικών φορέων, συλλόγων και πολιτών.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και λίγες ημέρες μετά, στις 20 του μηνός, θα εγκαινιαστεί η λειτουργία του πρώτου Εκπτωτικού Χωριού της Καρδίτσας όπου και θα λάβουν μέρος μόνο τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θα εκθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους για μια εβδομάδα.

Με αφορμή την έναρξη της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Ντενίσης, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του ΕΒΕ έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσίασαν το πρόγραμμα της διοργάνωσης και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Ξεκινώντας από τα εγκαίνια ο κ. Ντενίσης επισήμανε πως ο Υφυπουργός κ. Κόκκαλης θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών και άλλα ζητήματα που τους αφορούν.

Χαρακτήρισε την Έκθεση «γιορτή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», ενώ αναφερόμενος στο εκπτωτικό χωριό είπε πως είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί για να δώσει ανάσα στην χειμάζουσα τοπική αγορά.

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Επιτροπής εκθέσεως κ. Γ. Στεργιούλης και ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ κ. Κ. Λαμπρόπουλος, ενώ το παρών έδωσε ο β’ αντιπρόεδρος κ. Σ. Εκίζογλου. Η παρουσίαση των εισηγητών έγινε από τον υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων κ. Κ. Βασιλείου.

Όλοι έδειξαν βέβαιοι για την επιτυχία της Έκθεσης η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της θα περιλαμβάνει προϊόντα που αφορούν κυρίως τον αγροτικό τομέα, την αγροδιατροφή και τον τουρισμό, ενώ θα παρουσιαστούν και είδη οικιακού εξοπλισμού.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δυο ημερίδες, μια το πρωί σχετικά με ένα νέο πρότζεκτ για την δεύτερη ευκαιρία μιας επιχείρησης και μια το βράδυ για τον τουρισμό.

Στο μεταξύ κάθε απόγευμα ο γνωστός σεφ κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, θα μαγειρεύει με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και τα εδέσματα θα προσφέρονται στους επισκέπτες της Έκθεσης. Τέλος το Σάββατο 13/10 το απόγευμα θα γίνει επίδειξη barista η οποία είναι χορηγία εταιρείας καφέδων και ση συνέχεια θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1