Εγκαινιάστηκε ο Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2018 17:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εγκαινιάστηκε προχθές ο νέος χώρος λειτουργίας του

Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καρδιτσομαγούλας.

Όπως επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Αλεξάκο, όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας με την απόφαση μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου εξοικονομήθηκαν σημαντικοί πόροι προς όφελος του σχολείου και κατ’ επέκταση των παιδιών, ενώ αξιοποιήθηκε ο χώρος για την δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και πολύ όμορφου παιδικού σταθμού, για τον οποίο ο κ. Αντωνόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε επίσης οτι η Δημοτική Αρχή έδωσε προτεραιότητα στην βελτίωση των υποδομών της εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα με συστηματική προσπάθεια έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση  έργων συνολικού προυπολογισμού 40 εκατομμυρίων € περίπου που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων και το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Καρδιτσομαγούλας και του Αρτεσιανού προυπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων €

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των άλλων η βουλευτής κ. Χρ. Κατσιαβριά, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιαν. Σβάρνας, Τριαντ. Τίκας και Βασ. Κουρκούνας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας κ. Αλ. Αντωνόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων. Γαλανόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1