Ευρωπαϊκή αναγνώριση για τα ηλεκτρικά οχήματα του Δήμου Τρικκαίων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 17:08

ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνεχώς μεγαλύτερης αποδοχής τυγχάνουν οι δράσεις για βιώσιμη κινητικότητα που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Μία εξ αυτών, τα ηλεκτρικά οχήματα του προγράμματος ELVTEN, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μετέχοντες στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διεξήχθη στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, είδαν από κοντά μια ακόμη καινοτόμα δράση του Δήμου Τρικκαίων.

Τα ηλεκτρικά αυτά οχήματα, μέσω του προγράμματος που υλοποιούν ο Δήμος και ηe-trikala ΑΕ, το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν και σε πραγματικές συνθήκες, στην πόλη των Τρικάλων. Τα μισά θα δοθούν σε χρήστες για επαγγελματικούς λόγους (εξυπηρέτηση πελατών, ταχυμεταφορές κ.α.) και τα άλλα μισά σε πολίτες για ολιγόωρη χρήση, βάσει προδιαγραφών.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, εφαρμόζοντας λύσεις που θα βελτιώσουν την κινητικότητα και την καθημερινότητα των πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1