Ελεγχοι στην καθαριότητα του στόλου των τουριστικών λεωφορείων ν. Λάρισας

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 22:02

Η καθαριότητα, η τάξη, η πληρότητα του εξοπλισμού, καθώς και τα μέσα που διαθέτει για την εξυπηρέτηση των πελατών του ο στόλος των τουριστικών λεωφορείων του νομού Λάρισας, βρίσκονται από χθες στο επίκεντρο των ελέγχων που διενεργούν υπάλληλοι του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Λάρισας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας, της Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε χώρο του πάρκου του Αλκαζάρ, όπου καλούνται να μεταβούν τα τουριστικά λεωφορεία, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση της αρτιότητάς τους όσον αφορά σε βασικά στοιχεία υγιεινής και ασφάλειας.

Συγκεκριμένα ελέγχεται η καθαριότητα των χώρων τους (από τα καθίσματα, τα τζάμια, τις τουαλέτες μέχρι και τις μπαγκαζιέρες), επίσης η τάξη και η πληρότητα του απαραίτητου εξοπλισμού τους, όπως πυροσβεστήρες, φαρμακείο κ.ά. καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα για την κυκλοφορία τους.

Η επιθεώρηση των τουριστικών λεωφορείων ΔΧΤΛ θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και πραγματοποιείται τις ώρες από 9.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. Η επιτροπή του ελέγχου συμπληρώνει το δελτίο επιθεώρησης για κάθε λεωφορείο και για τυχόν ελλείψεις που παρατηρεί, ορίζει προθεσμία αποκατάστασής τους και νέα ημερομηνία επιθεώρησης.

Να σημειωθεί ότι ο στόλος των λεωφορείων δημόσιας χρήσης, τουριστικών γραφείων -τουριστικών Επιχειρήσεων Οδικών Μεταφορών (ΤΕΟΜ), της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, περιλαμβάνει εξήντα οχήματα.

 

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass