Ο Δήμος Τεμπών σε τουριστικές εκθέσεις σε Ρουμανία - Βουλγαρία

ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2019 17:00

Εντυπωσιακή ήταν παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και του ΕΟΤ σε δύο διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι καθώς και της Βουλγαρίας στη Σόφια, όπου φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι επαγγελματίες Μεσαγγάλων - Καστρί Λουτρό όπως και ο Δήμος Τεμπών.

Στην έκθεση στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησαν οι επαγγελματίες της παραλίας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης ,ο πρόεδρος των επαγγελματιών Μεσαγγάλων κ. Φάνης Βουλιώτης, ο πρόεδρος Τουριστικών Kαταλυμάτων Ν. Λάρισας κ. Αθανάσιος Μητσόπουλος και οι αδερφοί Μανίκα.

Τουριστικό έντυπο υλικό και αναμνηστικά δώρα με το σήμα go tempi.gr του Δήμου Τεμπών προωθήθηκε και στις δύο τουριστικές εκθέσεις.

Τέλος οι επαγγελματίες είχαν συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής βουλευτή του Ρουμανικού Κοινοβουλίου Dragos Gabriel που είναι ταυτόχρονα πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων της Ρουμανίας καθώς και με τη γνωστή τραγουδίστρια της Ρουμανίας κ. Λορεντάνα Γκρόζα.

Οι επαγγελματίες προσκάλεσαν τον κ. Dragos Gabrie και την κ. Λορεντάνα Γκρόζα να επισκεφθούν τον Δήμο Τεμπών και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του Δήμου τις γαλάζιες παραλίες και τα τοπικά προϊόντα που παράγει η περιοχή.

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι επαγγελματίες αναφέρονται με θετικά λόγια στη στήριξη όλων αυτών των χρόνων και όχι μόνο, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και στον Δήμο Τεμπών τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο , καθώς και στον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μέλος της τουριστικής επιτροπής, κ. Λάμπρο Ζάρρα, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών του τουρισμού και με την αμέριστη βοήθειά του προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο για την ανάδειξη της περιοχής, της παραλίας και του τουριστικού της προϊόντος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass