Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 15:57

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δίπλα και στο Επιμελητήριο Τρικάλων στέκεται ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά τη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και την πρόταση για το Open Mall, αυτή τη φορά προχωρά σε στήριξη για θέματα κτιριακά και συγκεκριμένα, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου που στεγάζει το Επιμελητήριο και τις υπηρεσίες του.

Ο Δήμος Τρικκαίων, διαθέτοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες (οικονομική, τεχνική) ουσιαστικά θα εκτελέσει το έργο για λογαριασμό του Επιμελητηρίου. Πρόκειται για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίου Επιμελητήριου Τρικάλων», προϋπολογισμού 500.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020. Οι παρεμβάσεις, που θα γίνουν, βελτιώνουν την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου το οποίο θα καταταχθεί στην ενεργειακή κατηγορία Β+ ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το κτίριο από λειτουργική άποψη. Οι εργασίες προβλέπουν εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης, αντικατάσταση των κουφωμάτων με θερμοδιακοπτόμενα και ενεργειακούς υαλοπίνακες, θερμομόνωση στις οροφές κτιρίου και υπογείου, νέους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. εγκατάσταση μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης – κλιματισμού. Δέκα μήνες αφ’ ότου ξεκινήσουν οι εργασίες, θα παραδοθεί ένα κτίριο που θα φανερώνει τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας, μέσω δύο σημαντικών εκπροσώπων της: του Δήμου και του Επιμελητηρίου. Η συνεργασία αυτή αποτυπώνει την ειλημμένη απόφαση του Δήμου Τρικκαίων να βρίσκεται δίπλα στους παραγωγικούς φορείς, με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες και την κοινωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass