Ενημερώθηκε για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό

Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 17:02

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με περιοδεία στη Θεσσαλία συνέχισε χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών. Πρώτος σταθμός του βαν, στον θεσσαλικό κάμπο, από το πρωί ο νομός Τρικάλων. Στο δημαρχείο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου όπου και ενημερώθηκε για το σχέδιο που αφορά στα λεωφορεία χωρίς οδηγό, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και το χώρο, όπου λειτουργεί το smart city.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του στα Τρίκαλα συνοδεύουν εκτός του Γιάννη Κωνσταντινίδη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι Παντελής Αβραμίδης, Θεόδωρος Τσίκας, Θανάσης Χειμωνάς. Μετά το τέλος της ενημερωτικής συνάντησης για όλες αυτές τις δράσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης, τόνισε τα εξής:

«Είναι πάντα χαρά μου όταν έρχομαι στην πόλη των Τρικάλων και όταν συναντώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έναν δήμαρχο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πάνω από κόμματα, πάνω από συμφέροντα και συντεχνίες και μπορεί να κάνει ουσιαστικό έργο. Ενημερωθήκαμε για άλλη μια φορά για τα προβλήματα της περιοχής που ποτέ δεν τελειώνουν και πάντα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Είμαστε στα πλαίσια μιας μεγάλης περιοδείας, όπως ξέρετε, σε όλη την Ελλάδα. Είμαι εδώ με υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος. Θα επισκεφτούμε την πόλη, θα επισκεφτούμε φίλους, θα μιλήσουμε με παραγωγούς και ελπίζω ότι θα ακούσουν την πρότασή μας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1