«Να προτάξουμε την παραγωγική Ελλάδα στη μάχη για ανάκαμψη»

ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2019 15:58

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πολύ ισχυρό μήνυμα ενότητας και μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, εξέπεμψε η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Καρδίτσα ο Καρδιτσιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής (καταγόμενος από τον Άγιο Θεόδωρο) κ. Νίκος Δούκας με επίσημους καλεσμένους τους Ευρωβουλευτές και εκ νέου υποψήφιους κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και κ. Μαρία Σπυράκη,

ενώ το «παρών» έδωσε η επίσης υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Κατερίνα Μάρκου και ο βουλευτής Καρδίτσας και Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας. Η μεγάλη αίθουσα του κεντρικού Ξενοδοχείου «Κιέριον» γέμισε από κόσμο ο οποίος καταχειροκρότησε όλους τους ομιλητές και ιδιαίτερα τον κ. Δούκα ο οποίος εκπροσωπεί όχι μόνο της περιοχή μας, αλλά και την δυναμική παραγωγική Ελλάδα. Εξάλλου το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης δεν ήταν άλλο από την ανάγκη να προτάξει η χώρα μας στην μάχη που δίνει για την οικονομική ανάκαμψή της, το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημά της, το οποίο δεν είναι άλλο από τον αγροτικό τομέα και τα ποιοτικά γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα του. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης υπογραμμίζοντας ότι μόνο με ενότητα και κοινό αγώνα μπορεί να έρθει η νίκη στις Ευρωεκλογές και η αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, ώστε να φύγει «η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»! Να σημειωθεί ότι άπαντες επισήμαναν ιδιαίτερα τον κίνδυνο του ευρωσκεπτικισμού που συνεχώς διογκώνεται και ότι είναι απαραίτητο να χτυπηθεί δυνατά ο λαϊκισμός από τους πολίτες στις επερχόμενες κάλπες, διότι μόνο δεινά έχει δημιουργήσει στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ακόμη τονίστηκε ότι πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί η Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, διότι ποτέ δεν είπε ψέματα στον λαό, ενώ η πραγματικότητα απέδειξε ότι ότι πάντα βρίσκονταν στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass