Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον νέο διευθυντή οι εκπαιδευτικοί

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 17:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με τον νέο περιφερειακό δ/ντή κ. Δοδοντσάκη Γεώργιο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κουτής Βάιος έθεσε υπόψη του Περιφερειακού Δ/ντή, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στον νομό Καρδίτσας.


Έγινε μία γόνιμη συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν στην Α/θμια Εκπ/ση. Τα κυριότερα θέματα της συζήτησης αφορούσαν στα κτιριακά προβλήματα των νηπιαγωγείων, στις υπεραριθμίες των εκπ/κών ειδικοτήτων και στις ενδοπεριφερειακές αποσπάσεις. Μετά από τη συζήτηση ο Περιφερειακός Δ/ντής αναγνώρισε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας μας, για την καλύτερη αντιμετώπισή τους. Στο τέλος υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί σύντομα τον νομό μας για περαιτέρω συνεργασία.
Κλείνοντας τη συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Περιφερειακό Δ/ντή πως θα προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα