ΚΑΡΔΙΤΣΑ:

Παραχωρήθηκαν στο ΕΒΕ οι παλιές καπναποθήκες Καρδιτσομάγουλας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 17:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 23 Απριλίου 2019οι παλιές καπναποθήκεςΚαρδιτσομάγουλαςπαραχωρήθηκαν στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, όπως ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δύο ακινήτων, μετά των υφισταμένων κτηρίων, του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού που βρίσκονται στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας, στο Τ.Δ. Καρδιτσομάγουλας.

Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσης ορίζεται σε 25 έτη με δυνατότητα παράτασης τα 10 έτη, αφού προηγηθεί το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής με καταγραφή και των υλικών και μηχανημάτων των αποθηκών. Η ενέργεια αυτή δίνει τη δυνατότητα στο ΕΒΕ Καρδίτσας να αξιοποιήσει τους χώρους αυτούς με δράσεις που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, όπως ένα μόνιμο εκθεσιακό κέντρο.

Στη σχετικά ανακοίνωση της Ν.Ε. επισημαίνεται ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη παραχωρήσει στο Ν. Καρδίτσας ακίνητα που κατείχε όπως το στρατόπεδο Λουμάκη στο Δ. Καρδίτσας, οικόπεδο για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου δίπλα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα παραχωρηθεί και στο Δήμο Παλαμά το αγρόκτημα – φυτώριο ώστε να αξιοποιηθούν κατάλληλα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1