Τα Τρίκαλα σε διεθνές έργο για ενέργεια και κλίμα

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 17:06

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πράσινο φως άναψε στην τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. για συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων στο ευρωπαϊκό έργο « PROSPECT- Peer Powered Cities and Regions» για χρηματοδότηση και εφαρμογή έργων εξοικονόμησης ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο πλαίσιο υλοποίησης Σχεδίων Δράσεων για την Αειφόρο Ενέργεια και Κλίμα.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση, αφορά την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με αντίστοιχους δήμους και περιφέρειες από όλη την Ευρώπη για την αναζήτηση καινοτόμων λύσεων σε θέματα χρηματοδότησης επενδυτικών δράσεων για την ενέργεια και το κλίμα. Το πρόγραμμα θα είναι στα αγγλικά, δωρεάν, θα πραγματοποιηθούν 2-3 online meetings, και θα καλυφθούν τα έξοδα ταξιδιού για ένα άτομο σε μια πόλη της Ευρώπης .

Είναι πρόγραμμα εκμάθησης με στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων ανάπτυξης και χρηματοδότησης έργων εξοικονόμησης ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν ένας διοργανωτής από την Ενεργειακή υπηρεσία της Αυστρίας (facilitator), η επικεφαλής (mentor) από την Περιφέρεια της Girona και οι μαθητευόμενοι (mentees) από Δήμους της Ελλάδας και της Ισπανίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1