«Αξιόπιστο και λειτουργικό το δημόσιο σύστημα υγείας»

ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο Α. ΞΑΝΘΟΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 15:43

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας
Φ. Καραγιάννη)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό και πλακάτ πραγματοποίησαν έξω από το Νοσοκομείο Καρδίτσας δεκάδες τοπικοί φορείς, με αφορμή την έλευση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού στην πόλη. Ο υπουργός πραγματοποίησε χθες επίσκεψη σε διάφορες τοπικές μονάδες υγείας, όπως οι ΤΟΜΥ, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και το Νοσοκομείο, ενώ αργά το απόγευμα μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση του Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: «Mε την Αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για την Ισότητα στην Υγεία».


Στη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, στο ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ο κ. Ξανθός εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν τα τελευταία χρόνια, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που ήταν να διατηρηθεί όρθιο, αξιόπιστο και λειτουργικό το δημόσιο σύστημα υγείας».
Ο υπουργός άφησε σαφέστατες αιχμές για της διαχείριση προηγούμενων κυβερνήσεων, λέγοντας πως «το ΕΣΥ είχε τεθεί σε τεράστια επισφάλεια, αναμένονταν καταργήσεις Κλινικών και συγχωνεύσεις Νοσοκομείων και γενικό μπλάκ άουτ το οποίο τελικά αποφεύχθηκε από την παρούσα κυβέρνηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass