«Εθνική κάλπη η κάλπη των Ευρωεκλογών»

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:15

Στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμπάκας, όπου σε κεντρικό καφέ της πόλης, συνομιλώντας με τους πολίτες, τόνισε πως «ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας στήριξη, να έχω τη δυνατότητα να σας επισκεφθώ και πάλι με άλλη ιδιότητα, ως πρωθυπουργός της πατρίδας μας», πρόσθεσε: «Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα το βράδυ της 26ης Μαΐου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στη χώρα μας έχει ήδη συντελεστεί μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ενότητας, προόδου και αισιοδοξίας».

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά από βόλτα που έκανε σε κεντρικά σημεία της πόλης της Καλαμπάκας, επισκέφθηκε τα Τρίκαλα και το GiSeMi, (σ.σ.: είναι η λέξη των κτηνοτρόφων για τον τράγο που οδηγεί το κοπάδι), έναν πόλο καινοτομίας, που λειτουργεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της πρώην ΔΕΚΑ Τρικάλων για να προσφέρει στέγη και προώθηση σε όλες τις νέες ιδέες που υπάρχουν στα Τρίκαλα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται στα Τρίκαλα, όπου παντρεύει καινοτομία, τεχνολογία, νέες ιδέες, ευρηματικότητα και παντρεύει τη διάθεση των νέων ανθρώπων να έρθουν, να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, την παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και θέλω έτσι με την ευκαιρία αυτή και να σας συγχαρώ δήμαρχε, προσωπικά, διότι το αποτύπωμά σου ξεπερνά τα όρια του δήμου. Έχει γίνει ένας οδηγός για το πώς έξυπνες ηγεσίες μπορούν να κάνουν τις πόλεις πραγματικά πιο έξυπνες προς όφελος όλων». Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από το δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο κέντρο ελέγχου του Δήμου Τρικκαίων, όπου κατευθύνθηκε στο e-ΚΕΠ (Αυτοματοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη) από το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να ζητούν και να εκτυπώνουν δημοτική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου και άλλα σχετικά έγγραφα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε συνάντηση με γυναίκες στο Μουσείο Τσιτσάνη. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ανέφερε πως μετά την επίσκεψη στα Τρίκαλα είναι «ακόμα πιο πεπεισμένος ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα είναι κοντά», τόνισε: «Οι πολίτες διψούν για χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις, για ασφάλεια, για ποιοτική δημόσια παιδεία. Και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτές τις ανάγκες. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες δεν θα απορρίψουν απλά την απερχόμενη κυβέρνηση, αλλά θα στηρίξουν με ενέργεια, με θέρμη, με ενθουσιασμό, τη Νέα Δημοκρατία, ως τον φορέα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής στη χώρα μας. Και σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια, καλώ τους συμπολίτες μας, ασχέτως ιδεολογικής τους προέλευσης, να βγουν και να συμπορευτούμε, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής που χρειάζεται η χώρα, ενωμένοι να πάμε μπροστά», για να καταλήξει λέγοντας: «Και είμαι πολύ αισιόδοξος για τις προοπτικές της πατρίδας μας». Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφού τόνισε πως «ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό ζήτησε στη συζήτηση στη Βουλή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας» και ότι «μέσα σε λίγες ημέρες η ψήφος εμπιστοσύνης μετατράπηκε σε απλά μια δημοσκόπηση», πρόσθεσε: «Η κάλπη των ευρωεκλογών είναι εθνική κάλπη. Και το μήνυμα που θα βγει δεν θα αφορά μόνο την Ευρώπη, θα αφορά και την ίδια την πατρίδα μας. Και δεν θέλω να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, το βράδυ της 26ης Μαΐου, το πρώτο κεφάλαιο της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που χρειάζεται η πατρίδα μας, θα έχει ήδη πραγματοποιηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass