Συμφώνησαν Τσιάκος - Παπαλός

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 22:33

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 

Σε συμφωνία για αυτοδιοικητική συμπόρευση ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου 2019, για το Δήμο Καρδίτσας κατέληξαν χθες αργά το απόγευμα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο Τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος, με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Καρδίτσα» κ. Κώστα Παπαλό.

Η συμφωνία επήλθε μετά από συναντήσεις μεταξύ των δυο υποψηφίων Δημάρχων, κατά τις οποίες υπήρξε και κοινός τόπος σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς στόχους της συνεργασίας. Ειδικότερα, οι επικεφαλής των δύο συνδυασμών συναντήθηκαν και συζήτησαν για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά και για τις προτάσεις που έχουν για το Δήμο Καρδίτσας. Μετά από λεπτομερή και ουσιαστική συζήτηση κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι έχουν κοινές επιδιώξεις σε μια σειρά ζητημάτων. Μετά τη συνάντηση ο κ.Τσιάκος που ως γνωστόν θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας απέναντι στο νυν Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο, δήλωσε: «Σήμερα συναντήθηκα στα γραφεία του συνδυασμού μας με ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος. Με τον Κώστα Παπαλό συζητήσαμε για τον Δήμο μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Όπως είναι γνωστό από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε μια νέα δυναμική στην Καρδίτσα που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και στην ευημερία των δημοτών μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την Καρδίτσα των ευκαιριών και των δυνατοτήτων. Ο Κώστας Παπαλός από την άλλη πλευρά ως πρώην δήμαρχος είχε προχωρήσει μια σειρά από σημαντικές δράσεις. Οι δράσεις αυτές είτε ατόνησαν είτε δεν αξιοποιήθηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή όπως θα έπρεπε. Θυμίζω την υπογείωση των κάδων έργο πρωτοποριακό, που ωστόσο δεν στηρίχτηκε, το αεροδρόμιο της Μυρίνης που επίσης εγκαταλείφθηκε στην τύχη του, το αναιτιολόγητο κλείσιμο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης. Ακόμη έχουμε κοινές θέσεις σε ό,τι αφορά την προσπάθειά μας να ελαφρύνουμε τα βάρη για τους επαγγελματίες, την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα κ.α. Συζητήσαμε για όλα αυτά και καταλήξαμε πως έχουμε κάθε λόγο να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη Καρδίτσα με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Με την έγκριση που θα μας δώσουν την Κυριακή, διαμέσου της κάλπης, οι συνδημότισσες και οι συνδημότες, είναι βέβαιο πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε το Δήμο μας» κατέληξε στη δήλωση του ο κ. Τσιάκος.

(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass