Βραβεύτηκε ο Δήμος Τρικκαίων για τις καινοτόμες δράσεις του

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 17:00

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις και διακρίσεις για το Δήμο Τρικκαίων, σε ότι αφορά καινοτόμες δράσεις και θέματα τεχνολογίας και εφαρμογής της στη ζωή των πολιτών.

Αυτή τη φορά, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, σε σχετική ανακοίνωση, έλαβε βραβείο για την απόφασή του να προωθήσει την εφαρμογή της τεχνολογίας 5G, με δεδομένο το προϋπάρχον πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών σε σύγχρονες, «έξυπνες» πόλεις. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου Mobile & Connected World, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Τα Mobile & Connected Awards, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του σημαντικότερου συνεδρίου στη χώρα για τον κόσμο της Κινητής Τηλεφωνίας, των Applications και των υπηρεσιών νέας γενιάς. Με άλλα λόγια, επιβράβευσαν και ανέδειξαν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς.

Ο βασικός στόχος του φετινού, 9ου συνεδρίου, που διοργανώνει η εταιρεία Smart Press, ήταν το 5G. Και συγκεκριμένα, «Οι υποδομές, η μετάβαση, οι εφαρμογές και η εξέλιξη της κοινωνίας μέσω της 5ης τηλεπικοινωνιακής επανάστασης», εν μέσω της συζήτησης για προτάσεις κατασκευαστών και παρόχων για την επόμενη μέρα των ασύρματων επικοινωνιών.

Ο κ. Παπαστεργίου μάλιστα, παρουσίασε τις βασικές πιλοτικές και τις υλοποιημένες δράσεις του Δήμου (με κυρίαρχο τη γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών «20000»), σε συζήτηση με θέμα «Smart Cities – Building the 5G Society» (Εξυπνες πόλεις: Χτίζοντας την κοινωνία του 5G).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1