Επιμορφωτική δράση στις φυλακές Τρικάλων

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 17:05

Ψυχολογία και Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας κατά την αποφυλάκιση των κρατουμένων ήταν ο τίτλος της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων, η οικονομολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων κ. Αναστασία Γαλανοπούλου με την ψυχολόγο του Παραρτήματος Ρομά κ. Λαμπρινή Οικονόμου, σε συνεργασία με τη σύμβουλο σταδιοδρομίας του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων κ. Βασιλική Ζώη, πραγματοποίησαν προχθές επιμορφωτική δράση στο χώρο του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της υποστήριξής τους και της στήριξης της επανένταξής τους, οι κρατούμενοι – μαθητές του 2ου ΣΔΕ Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη χρησιμότητα του Κέντρου Κοινότητας, καθώς και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του. Εκτενής αναφορά, έγινε στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και την Επιδότηση Ενοικίου. Το 2ο μέρος της εισήγησης αφορούσε στην εργασιακή στήριξη και στην ανάπτυξη τεχνικών εύρεσης εργασίας, όπως την εκπαίδευση στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και τη συνέντευξη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1