"Λίφτινγκ" στην παλιά εθνική Βόλου-Φαρσάλων

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 17:07

Στη φάση της ολοκλήρωσης, απομένει μόνο η διαγράμμιση, βρίσκεται το έργο «Συντήρηση-αποκατάσταση-βελτίωση-τεχνικά έργα-ασφαλτόστρωση παλαιάς εθνικής οδού από Βόλο προς Φάρσαλα», προϋπολογισμού 1.800.000,00€.

Το έργο αφορά στη συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου - Φαρσάλων στο τμήμα από Μικροθήβες μέχρι και τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Mαγνησίας και Σποράδων.

Έγινε ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων (φρεζάρισμα– εκ νέου ασφαλτόστρωση- αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας 11.000 m).

Στην οδό συντηρήθηκε – ενισχύθηκε η σήμανση– ασφάλιση με την τοποθέτηση νέων (3.200 m)και αντικατάσταση παλαιών φθαρμένων στηθαίων ασφαλείας.

Έγινε καθαρισμός ρεμάτων που καταλήγουν σε υφιστάμενα τεχνικά της οδού, επαναδιαμόρφωση αποστραγγιστικών τάφρων κατά μήκος της οδού στον πόδα του επιχώματος, καθαρισμός ερεισμάτων (από χόρτα, αυτοφυή βλάστηση κλπ.).

Θα τοποθετηθούν πλαστικοί οριοδείκτες που θα επισημαίνουν τις θέσεις των υφιστάμενων τεχνικών , θα ολοκληρωθεί η διαγράμμιση κεντρικού άξονα και οριογραμμών στο νέο ασφαλτικό τάπητα κυκλοφορίας για λόγους συνέχειας της οδού θα γίνει συντήρηση της διαγράμμισης σε όλο το μήκος του δρόμου.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε, «Ολοκληρώσαμε ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο, το οποίο χρησιμοποιείται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό για τις μετακινήσεις κατοίκων, παραγωγών, εργαζομένων, αλλά και τουριστών, αφού συνδέει τη Μαγνησία, τη Λάρισα και την Καρδίτσα. Με αυτό το έργο αναβαθμίζουμε την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων που είναι και το ζητούμενο για εμάς. Ασφαλές οδικό δίκτυο, ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των ανθρώπων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass