Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 17:08

ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων, στα γραφεία του κόμματος.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Ξάφος, Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης, Δημήτρης Στάμος και Πέρυ Χαρτοπούλου. Η παρουσίαση έγινε από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σταύρο Νταούλα, ο οποίος υπογράμμισε ότι “στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν διακριθεί στο κοινωνικό πεδίο δράσης τους και οι οποίοι έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο από όλες τις θέσεις ευθύνης που έχουν υπηρετήσει. Το ψηφοδέλτιο αποτυπώνει, επίσης, τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στον προοδευτικό χώρο, του οποίου είναι ηγετική δύναμη και στα Τρίκαλα”. Σημείωσε, επίσης, ότι ο εκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ θα χαρακτηριστεί, όπως συνέβαινε πάντα, από συλλογική αλληλεγγύη κι από προγραμματικό λόγο.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο Νομό Καρδίτσας η 6άδα των υποψηφίων απαρτίζεται από τους τρεις εν ενεργεία Βουλευτές κ.κ. Σπ. Λάππας, Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου και Παν. Βράντζα, ο συντονιστής της Ν.Ε. Καρδίτσας του κόμματος κ Ηλίας Αντωνίου, ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης και ο δημοσιογράφος καταγόμενος από την Αργιθέα, συνεργάτης σε θέματα τύπου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Κώστας Αγόρης.

Σχετικά Άρθρα