Επιτυχής ο 1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου στο Μορφοβούνι

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 17:02

Πραγματοποιήθηκε στο Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα ο 1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου με την ονομασία «GALACTICO» Ο αγώνας ήταν απόστασης 10χλμ για τους ενήλικες αθλητές και 500μ για παιδιά έως 12 ετών.

Από νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, εκατοντάδες δρομείς όλων των ηλικιών, από πόλεις της χώρας μας όπως η Λάρισα, τα Τρίκαλα, ο Βόλος, τα Φάρσαλα, ο Τύρναβος, οι Σοφάδες, η Λαμία, τα Γρεβενά, η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και προπαντός από την Καρδίτσα προσήλθαν στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού. Παρά την πολύ ζεστή ημέρα ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι δρομείς ενθουσιάστηκαν από την διαδρομή των 10 χλμ η οποία ακολουθούσε το ανάγλυφο της περιοχής, ήταν απαιτητική καθώς περιελάμβανε κατηφόρες αλλά και ανηφόρες, άσφαλτο και χώμα. Εντυπωσιάστηκαν με το υπέροχο τοπίο της Λίμνης Πλαστήρα, τρέχοντας το παραλίμνιο κομμάτι του αγώνα, μέσα στη φύση και δίπλα στο υγρό στοιχείο.

Από πλευράς διοργάνωσης όλα εξελίχθηκαν ομαλά χωρίς προβλήματα. Η οργανωτική επιτροπή είχε τοποθετήσει κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ δύο σταθμούς υδροδοσίας για τους αθλητές. Επίσης στον τερματισμό δόθηκαν δωρεάν σε όλους τους τερματίσαντες νερά, μπανάνες, χυμοί, η αναμνηστική μπλούζα και το ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα. Τερμάτισαν όλοι οι δρομείς χωρίς προβλήματα και με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στον ίδιο αγώνα.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τοπικούς άρχοντες και χορηγούς του αγώνα οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την διοργάνωση του αγώνα στην περιοχή και δήλωσαν ότι θα είναι πάντα αρωγοί.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass