Εκδήλωση για την Καινοτομία στα Βαλκάνια

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:32

Ενημερωτική εσπερίδα διοργανώνεται αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 18:00, στη Λάρισα στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδος σε συνεργασία με το ΤΕΕ- Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ της περιοχής Balkan Med (Κύπρος, Ελλάδα, Βουλγαρία, Fyrom, Αλβανία), μέσω της βελτίωσης της υπάρχουσας γνώσης σε καινοτομίες βασισμένες σε επιχειρησιακά πρότυπα (business model innovations) και στην ανάπτυξη ενός πακέτου από εργαλεία (Innotools) και υπηρεσίες (InnoScorecard και InnoRegion), τα οποία θα βοηθήσουν τις ΜΜΕ να βελτιώσουν τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες και τη γνώση τους, ώστε να αναπτύξουν καινοτομίες σε προϊόντα και διαδικασίες. Η εσπερίδα διοργανώνεται με σκοπό την αποτελεσματική ενημέρωση των ενδιαφερομένων (επιχειρήσεις, σύμβουλοι, μηχανικοί).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Νικ. Παπαγεωργίου, πρόεδρο ΔΕ ΤΕΕ – Κ&Δ Θεσσαλίας και τη Χαρά Κουτάλου, γραμματέα ΔΣ του ΣΕΠΒΕ και θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις:

-"Εκπαίδευση στην Πληροφορική με στόχο την Καινοτομία", δρ. Βασίλης Χ. Γερογιάννης, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

-"Η Καινοτομία και πώς να την αναζητήσετε", Δημήτρης Δ. Πετρωτός, αρχιτέκτονας – συντονιστής Μόνιμης Επιτροπής Καινοτομίας ΤΕΕ-ΤΚΔΘ.

-"Παρουσίαση του έργου Innoplatform", Γ. Κατσάνος, συντονιστής Συγχρηματοδοτούμενων Έργων ΣΕΠΒΕ και Ι. Κωστόπουλος, επ. συνεργάτης ΣΕΠΒΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1