Βολιώτης πνίγηκε με μια μπουκιά φαγητό στη Ρόδο

ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 15:17

ΒΟΛΟΣ

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του 55χρονου Βολιώτη, ο οποίος νοσηλευόταν μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια δείπνου του σε εστιατόριο της Ρόδου πριν από περίπου έναν μήνα.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr την ώρα του φαγητού κομμάτι της τροφής εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης η οποία δε μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Ο άτυχος 55χρονος που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει παρά τις προσπάθειες εργαζομένων και πελατών του εστιατορίου, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Επειδή στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, μέχρι και χθες που επήλθε δυστυχώς το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Σάββατο, αναμένεται μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, να πάει η σορός του στον Βόλο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του. Ο άτυχος οικογενειάρχης είχε σύζυγο και ένα παιδί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass