"Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019" στην Καρδίτσα

ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2019 17:06

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Νότες και μελωδίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από την Κυριακή 14 Ιουλίου, οι Καρδιτσιώτες, καθώς ο Δήμος Καρδίτσας ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα συναυλιών με τοπικά μουσικά σχήματα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019".

«Ελάτε να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε στις πλατείες της πόλης μας» κάλεσε σε δηλώσεις του δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος.

Τα τοπικά μουσικά συγκροτήματα καλύπτουν με το ρεπερτόριό τους όλα σχεδόν τα είδη της μουσικής (έντεχνο, λαϊκό δημοτικό, ρεμπέτικο, ροκ) ενώ οι συναυλίες θα δίνονται σε πλατείες και πάρκα, αρχής γενομένης στις 14 Ιουλίου με την εμφάνιση στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Λάκκα Μαντζιάρα του μουσικού συγκροτήματος "Νότες Παράδοσης" με παραδοσιακά δημοτικά, αλλά και λαϊκά τραγούδια.

Οι συναυλίες ολοκληρώνονται την 1η Σεπτεμβρίου. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 10 συναυλίες με διοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας

Εκτός αυτών, την Τετάρτη 28 Αυγούστου στη κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συναυλία με το γνωστό συγκρότημα "Μπλε" που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας με συνδιοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες θα είναι ελεύθερη για όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1