Η 19η Οικογιορτή Καρδίτσας αφιερωμένη σε ανακύκλωση-κομποστοποίηση

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2019 17:27

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η ΟικόΣφαιρα με συνδιοργανωτές μέχρι στιγμής την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την ΑΝ.ΚΑ. ΑΕ, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών και το Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας, το 4ήμερο από 19μέχρι 22 Σεπτέμβρη 2019

πραγματοποιούν στην Καρδίτσα την 19η Οικολογική Γιορτή, η οποία ξεκίνησε το έτος 2001 και συνεχίζεται ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Η Γιορτή αυτή φέτος αφιερώνεται στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ και περιλαμβάνει:

-Επιστημονική Ημερίδα με θέμα την Ανακύκλωση και την Κομποστοποίηση.

-Πανελλαδική εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων, ειδών χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων, στο χώρο του Παυσίλυπου με 50 περίπου εκθέτες από όλη την Ελλάδα.

-Παράλληλες εκδηλώσεις στο άλσος Παυσιλύπου.

Η Οικολογική Γιορτή, έχει πανελλαδικό χαρακτήρα και προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Επιθυμία των διοργανωτών είναι να παρουσιάσουν και φέτος μια σειρά εκδηλώσεων, η οποία θα προβάλλει τα βιολογικά προϊόντα της χώρας και της περιοχής, αλλά και κάθε άλλη οικολογική δραστηριότητα, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες για την ανάπτυξη δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες της ΟικόΣφαιρας αλλά χρειάζεται συστράτευση περισσότερων φορέων ως συνδιοργανωτών.

Στο παραπάνω πνεύμα οι διοργανωτές απευθύνονται σε εκείνους τους φορείς του Ν. Καρδίτσας που μπορούν εθελοντικά και ανιδιοτελώς να πλαισιώσουν τις προσπάθειες όλων των παραπάνω αναφερόμενων φορέων-συνδιοργανωτών ώστε να παρουσιαστεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Προϋπόθεση συμμετοχής ως συνδιοργανωτή ενός φορέα είναι η συμμετοχή του στις εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής με ένα τουλάχιστο άτομο. Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής μέχρι 25-7-19.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1