Εφυγε από τη ζωή ο κτηνοτρόφος-συνδικαλιστής Γιάννης Γκρίνιας

Γ. ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ: ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:10

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 10:30 το πρωί η κηδεία του γνωστού κτηνοτρόφου και συνδικαλιστή Γιάννη Γκρίνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Γκρίνιας διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Μαγνησίας, καθώς και επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Kτηνοτρόφων και Kτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ). Διετέλεσε επίσης γραμματέας του ΑΚΚΕΛ και δύο φορές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ. Είχε δώσει μεγάλους αγώνες για τον αγροτο-κτηνοτροφικό κλάδο, με περισσότερα από 40 χρόνια συνδικαλιστικής πορείας. Τον Φεβρουάριο του 2018 κατά τη Γενική Συνέλευση της υπό συγκρότηση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, εκλέχθηκε μέλος της.

* Με δήλωσή του στην «Ε» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Γιάννης Γκουρομπίνος αναφέρει τα εξής: «Με θλίψη ενημερωθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή ένα ιστορικό στέλεχος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων, ένας αγωνιστής που έθεσε τα θεμέλια του συνδικαλισμού στη ζωική παραγωγή, ο Γιάννης Γκρίνιας. Ένας ασυμβίβαστος συνδικαλιστής που αγαπούσε την κτηνοτροφία και αγωνιζόταν για την επιβίωση του κλάδου. Σίγουρα η απώλειά του θα είναι ανεκπλήρωτη. Η προσφορά του σημαντική. Το όραμά του οδηγός για μας τους νεότερους. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και αντιπροσωπεία της θα παραστεί στην κηδεία του».

 

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass