Συντήρηση σηράγγων στο ν. Τρικάλων

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2019 16:31

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2019» προϋπολογισμού 230.640,00 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως τόνισε ο κ. K. Αγοραστός: «Μέλημα της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Η ασφάλεια των σηράγγων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ένα ζήτημα για το οποίο η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη. Με τις δικές μας δυνάμεις όμως και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συντήρησή τους».

Αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2019 » προϋπολογισμού 230.640,00 € για εργασίες και Φ.Π.Α. είναι :

α) η συντήρηση, λειτουργία και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Η-Μ εγκαταστάσεων των σηράγγων που βρίσκονται στο οδικό τμήμα της αρ. 2 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού Πύλης - Στουρναρέϊκων – Μεσοχώρας μέχρι την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας και στο τμήμα Αρματωλικό – Αγίας Κυριακής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass