Προσκλητήριο για το 14ο Αντάμωμα Αγραφιωτών

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2019 16:34

Ο χώρος των Θεσσαλικών Αγράφων και μόνο με τον υδάτινο πλούτο που διαθέτει στο νομό Καρδίτσας και τη Θεσσαλία και τη συμβολή στην εθνική οικονομία, υποχρεώνει την πολιτεία να στηρίξει αυτήν την ιστορική περιοχή.

Η διοργάνωση αύριο Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στην πλαζ Λαμπερού της λίμνης Πλαστήρα, του 14ου Πανελληνίου Ανταμώματος Αγραφιωτών σε συνδυασμό με την παραδοσιακή εκδήλωση «Κάμπος και Άγραφα» και τη «Βραδιά Πυροτεχνημάτων», είναι η μεγάλη ευκαιρία να προβληθούν και να αναδειχθούν θέματα υποδομής, ανάπτυξης, τουρισμού, ιστορίας και πολιτισμού της περιοχής.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκου, εκ μέρους των συνεργαζόμενων φορέων οι εκπρόσωποι δήλωσαν:

O αντιπεριφερειάρχης κ.Τσιάκος, συνεχάρη τους φορείς και εξέφρασε τη συνεχή στήριξή του σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και ενώνουν δυνάμεις.

Ο δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντής αναφέρθηκε στη μεγάλη πολιτιστική παράδοση των Αγράφων και τη συμβολή της Λίμνης Πλαστήρα στην ανάπτυξη και τον τουρισμό.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συλλογικές προσπάθειες φορέων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Λαμπερού κ. Χρήστου ευχαρίστησε όλους τους φορείς που επέλεξαν το Λαμπερό και την πλαζ για τις εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λαμπερού κ. Κουτής, αναφέρθηκε στην εκδήλωση «Κάμπος και Αγραφα» και παρουσίασε τα χορευτικά και μουσικούς που θα συμμετέχουν .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών κ. Τσαντήλας προσκάλεσε τους συμπατριώτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που αποτελούν κορυφαίο γεγονός πολιτισμού και προβολής των Αγράφων και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και υποστήριξη, όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass