Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Σκιάθου

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 15:36

ΒΟΛΟΣ

Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές του νομού Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ζλατούδης, η αναπληρώτρια Πρέσβης της Πρεσβείας της Αυστρίας Martina Hermann και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαριάνθη Αναστασιάδου. Χαιρετισμό απέστειλε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, και οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος και Ζέττα Μακρή. Στην ορκωμοσία ορίστηκε ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκιάθου πατήρ Γεώργιος Σταματάς. «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Μας εμπιστευθήκατε δίνοντάς μας την εντολή να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και θα το κάνουμε με σύνεση, δικαιοσύνη και εντιμότητα. Την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά, ενωμένοι όλοι μαζί, με κοινό στοχο το νησί μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε όλους δίπλας μας!» ήταν το πρώτο μήνυμα του Δημάρχου. Σε ανάμνηση της μέρας ο Δήμαρχος χάρισε ως αναμνηστικό σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου το ακριβές αντίγραφο του αρχαίου νομίσματος της Σκιάθου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass