Συντηρεί δρόμους στα Τρίκαλα

Εργα 120.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2019 1:35

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δύο νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ πρόκειται να υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των έργων που αφορούν στη διάνοιξη του τμήματος της οδού Νέα Πεύκη - Βάκαρι και τη συντήρηση της οδού Γαβρού προς τη Σκήτη Αγίου Νικολάου.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση του τμήματος της οδού Νέας Πεύκης - Βάκαρι μήκους 3.500 μ. Το δεύτερο έργο αφορά στη συντήρηση της οδού από τον οικισμό Γαβρού προς τη Σκήτη του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Γαβρού του Δήμου Μετεώρων.

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας, ενώ ενισχύουμε την προσβασιμότητα στα θρησκευτικά μνημεία της Περιφέρειας μας με έργα που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1