Παρεμβάσεις σε σχολεία του Δήμου Ζαγοράς

Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Κ. Βασταρδής

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 15:10

Την πρόσβαση όλων, ανεξαιρέτως οικονομικής δυνατότητας, σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση, με καλοσυντηρημένα διδακτήρια, ασφαλή και εξοπλισμένα, διασφαλίζει και το φετινό εκπαιδευτικό έτος ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου.

Στο μέτρο που του αναλογεί, παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς και τις δυσχέρειες που προσθέτει το ιδιαίτερο γεωμορφολογικό ανάγλυφο του Πηλίου, ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου επενδύει στην Παιδεία, δηλαδή στο μέλλον της πατρίδας μας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες στην γνώση σε σχολεία λειτουργικά, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

"Διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και καθολική πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας εκπαίδευσης, ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και δημιουργούμε συνθήκες για να μείνουν οι νέες γενιές στον τόπο μας.

Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικής δικαιοσύνης και η Δημοτική Αρχή, τονίζει ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, υπεύθυνα και συνειδητά στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τη δημόσια εκπαίδευση».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Μουρεσίου κ. Κων. Βασταρδής, προγραμμάτισε και ήδη υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση διδακτηρίων όπως το Γυμνάσιο - Λύκειο Τσαγκαράδας με εργασίες συντήρησης, προμήθεια Η/Υ, αποκατάσταση οδικών προσβάσεων, επισκευές κ.ά.

Αναβάθμιση, φρεσκάρισμα και στο Γυμνάσιο - Λύκειο Ζαγοράς, επίσης με συντηρήσεις, επισκευές στον χώρο των αθλοπαιδιών, προμήθεια τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.ά.

"Καθημερινά, τονίζει ο κ. Βασταρδής, είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, να αντιμετωπίζουμε φθορές και να αναβαθμίζουμε χώρους, εγκαταστάσεις, υποδομές.

Η δημιουργική σχολική χρονιά για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα αποτελεί στοίχημα και για τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς - Μουρεσίου, συμμετέχοντας με διακριτό ρόλο από το Υπ. Παιδείας ενεργά, αποφασιστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. «Ετσι συνεχίζουμε και στη νέα Δημοτική περίοδο, στον νέο κύκλο προόδου για τον τόπο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1