Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς

Δημοσίευση: 06 Νοε 2019 17:12

ΒΟΛΟΣ

Σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία και συντονισμό των υπηρεσιών εν όψει του χειμώνα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ζαγοράς - Μουρεσίου, προεδρεύοντος του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Αποστ. Κοντογιώργου, λόγω απουσίας του Δημάρχου Π. Κουτσάφτη στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου.

Στην σύσκεψη, συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ. Κων. Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Νικ. Λαμπαδάρης, Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

"Οργανωνόμαστε, αξιοποιούμε στο έπακρο διαθέσιμα μέσα και δυναμικό, ενεργοποιούμε φορείς, υπηρεσίες και ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στις δράσεις πολιτικής προστασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Ήδη, τονίζει ο Αντιδήμαρχος κ. Απ. Κοντογιώργος, βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα και προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να περιορίσουμε τις συνέπειες των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις σε δίκτυα, υποδομές κ.α.

Για την πολιτική προστασία, τη βοήθεια στον συνάνθρωπο, δεν υπάρχουν ωράρια και αργίες. Προγραμματίζουμε έγκαιρα προμήθειες όπως αλάτι, αδρανή υλικά κ.α., δρομολογούμε παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία, συντονίζουμε ανθρώπους και δυνάμεις, ώστε να βρεθούμε με ετοιμότητα απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα."

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1