ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Επιτυχημένη η αντιπυρική περίοδος

Δημοσίευση: 12 Νοε 2019 17:16

Επιτυχημένη χαρακτήρισαν οι αρμόδιοι φορείς τη φετινή αντιπυρική περίοδο στο Νομό Καρδίτσας, κατά την διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποίησε στην Π.Ε. Καρδίτσας το Συντονιστικό κατά των πυρκαγιών.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας Σωτήρης Κορέλλας πλαισιωμένος από τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιο,τους Διοικητές των Π.ΥΜουζακίου και Παλαμά και τον Υποδιοικητή της Π.Υ. Σοφάδων, με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου (31 Οκτωβρίου), φέτος είχαμε 362 συμβάντα όταν το 2018 είχαν περιοριστεί σε 228, από τα 495 που είχαμε το 2017.

Η αύξηση των πυρκαγιών οφείλεται κυρίως σε κάψιμο υπολειμμάτων καλλιεργειών, γεγονός που όπως είπε ο κ. Κορέλλας αναδεικνύει ένα ζήτημα που σχετίζεται με την έλλειψη ενημέρωσης των αγροτών για τους τρόπους καύσης και τους κινδύνους.

Ο ίδιος επισήμανε και τη συνδρομή των τμημάτων της Π.Υ. του Νομού σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ ευχαρίστησε πυροσβέστες φορείς της Αυτοδιοίκησης, Στρατό, υπηρεσίες, εθελοντές και δημοσιογράφους για την βοήθεια και την συνεργασία.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος υπογράμμισε την πλήρη ετοιμότητα της Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει του χειμώνα που έρχεται για αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1