Οριστική λύση στο δρόμο της «Σκάλα» Ανθηρού

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 17:04

Έργο μεγάλης σημασίας βρίσκεται σε εξέλιξη στον ορεινό όγκο της Αργιθέας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, στο οδικό δίκτυο στη θέση «Σκάλα», στο Ανθηρό προχωρούν εργασίες με σκοπό τη δημιουργία ασφαλών συνθηκών πρόσβασης και αναβάθμισηςτης περιοχής.

Το σημείο επισκέφτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μπάμπη Πούλιο, Ηλία Τσιατσιάνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας κ. Ηλία Παπαδήμα και τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ανθηρού κ. Γιώργο Κωτή, πραγματοποιώντας αυτοψία.

Όπως επισήμανε ο κ. Νούσιος, η υλοποίηση του έργου έρχεται να κλείσει μία «χρονίζουσα πληγή» για να αποκατασταθούν ζημιές που προκλήθηκαν από καιρικά φαινόμενα και την ιδιομορφία του εδάφους.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ξεκίνησαν εργασίες προκειμένου να υπάρξουν οι ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης στους κατοίκους,σε μία γεωγραφική θέση που η ισότιμη μεταχείριση των αναγκών της αποτελεί πάγια αρχή της Περιφέρειας για την απόδοση οριστικών λύσεων σε καθημερινά ζητήματα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass