Μόνο αγρότες, όχι τρακτέρ, στον Ε65

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 21:50

Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αγρότες της Καρδίτσας την προγραμματισμένη αγωνιστική «έξοδό» τους στην Εθνική Οδό, μόνο που τα αρχικά πλάνα τους για συγκέντρωση τρακτέρ στον Ε65, ματαιώθηκαν, καθώς η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε.


Έτσι οι αγρότες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση με 100 περίπου τρακτέρ, τα στάθμευσαν στους παράπλευρους δρόμους του Αυτοκινητόδρομου, τα περισσότερα γύρω από τον δεύτερο κυκλικό κόμβο της Ε.Ο Καρδίτσας – «Δέλτα» και κάποια άλλα στην είσοδο του πρώτου κόμβου.
Οι ίδιοι πάντως περπατώντας ανέβηκαν στον Ε65 και έκαναν Συνέλευση για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να λάβουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.
Η δυσαρέσκεια για την έντονη παρουσία ανδρών των ΜΑΤ και τις απαγορεύσεις της αστυνομίας ήταν διάχυτη και εκφράστηκε στη Συνέλευση. Οι αγρότες τελικά ζήτησαν να τους επιτραπεί να σταθμεύσουν τα τρακτέρ τους στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στον Ε65, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό.
Μετά από απόφαση της αγροτικής Συνέλευσης ζήτησαν να μετακινηθούν όλα τα τρακτέρ επί της Ε. Ο. Καρδίτσας - Παλαμά αμέσως μετά το «Δέλτα», όπως κι έγινε στη συνέχεια.
Τις επόμενες ημέρες κλιμάκια αγροτών που συμμετέχουν στην κινητοποίηση θα επισκεφθούν τα χωριά με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα τους με νέες δυνάμεις, ενώ θα επιδιωχθεί και συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για να λάβουν απαντήσεις σχετικά με τα αιτήματά τους τα οποία έχουν ως «αιχμή του δόρατος» τη χαμηλή τιμή του βαμβακιού και το αφορολόγητο πετρέλαιο.
Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης η κυκλοφορία των οχημάτων στους δυο οδικούς κόμβους γινόταν κανονικά από και προς Καρδίτσα, Λαμία – Αθήνα, Παλαμά. Η κυκλοφορία ωστόσο στον Ε65, στο ύψος των κόμβων του «Δέλτα» Καρδίτσας είχε διακοπεί.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass