Ο Κ. Ζυγογιάννης νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 17:04

Μετά την προ ολίγων ημερών παραίτηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γιώργου Ντενίση, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον επιχειρηματία κ. Κώστα Ζυγογιάννη για τα επόμενα δυο χρόνια .

Πρόκειται για διοικητική εναλλαγή των δυο ανδρών, βάσει συμφωνίας που είχε συναφθεί μεταξύ των συνδυασμών τους - αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 - να ασκήσουν την προεδρεία για δυο χρόνια ο καθένας.

Το σώμα συγκάλεσε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. ΑριστείδηςΨαρρής ο οποίος ξεκίνησε τη συνεδρίαση στην οποία ορίστηκε η Τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Κώστα Λαμπρόπουλο, Γιώργο Στεργιούλη, ΒασίληΚρανίτσα και έθεσαν υποψηφιότητα για την προεδρεία ο κ. Ζυγογιάννης και ο κ. Γιώργος Κατσίκης.

Στη συνέχεια η Επιτροπή έλαβε τις θέσεις της και στήθηκε η κάλπη για την ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους συμβούλους.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τον κ. Ζυγογιάννη να συγκεντρώνει 16 ψήφους έναντι 4 του κ. Κατσίκη σε σύνολο 20 παρόντων από τα 21 συνολικά μέλη του Δ.Σ.

Σε μια λιτή δήλωση ο κ. Ζυγογιάννης χαρακτήρισε το Επιμελητήριο «σπίτι του επιχειρηματία» υπογραμμίζοντας πως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. και να έχει μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα μέλη του ΕΒΕ.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass