Κοινωνική κουζίνα προωθεί ο Δήμος Καρδίτσας

Για τη στήριξη οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020 20:04

Το έργο που επιτελεί ο Δήμος Καρδίτσας στο κοινωνικό τομέα είναι σημαντικό καθώς στηρίζει συνδημότες και τις οικογένειες τους που έχουν πραγματικές ανάγκες. Αυτό υποστήριξε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την κοινωνική πολιτική του Δήμου.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι γίνεται σπουδαίο έργο στο τομέα της στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, με δεδομένο το γεγονός ότι οι ανάγκες στο κοινωνικό επίπεδο είναι μεγάλες. “Η Δημοτική αρχή με την Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Ευπαθών Ομάδων, Εθελοντισμού και επικεφαλής την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Ουρανία Σούφλα κάνει μεγάλο έργο και για αυτό συγχαίρω την ίδια και τους συνεργάτες της”, υπογράμμισε ο δήμαρχος. Ακόμη πρόσθεσε πως οι κοινωνικές δομές του Δήμου όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Βοήθεια στο Σπίτι, το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργούν στην κατεύθυνση στήριξης των συνδημοτών μας. Επίσης τόνισε ότι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη γίνονται κινήσεις για τη λειτουργία και άλλων κοινωνικών δομών. Στη συνέχεια η κ. Σούφλα υπογράμμισε ότι γίνεται καθημερινό έργο στον κοινωνικό τομέα. Η κ. Σούφλα ευχαρίστησε τόσο τις επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας που έχουν την κοινωνική ευαισθησία και στηρίζουν με τις προσφορές τους την προσπάθεια του Δήμου για την παροχή στήριξης σε συμπολίτες μας. “Αυτές οι προσφορές μας έδωσαν τη δυνατότητα να στηρίξουμε μεμονωμένα άτομα και οικογένειες συμπολιτών μας αυτές τις άγιες ημέρες” είπε χαρακτηριστικά. Εξάλλου τόσο ο δήμαρχος όσο και η αντιδήμαρχος έκαναν ξεχωριστή αναφορά στο ΤΕΒΑ το οποίο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια και στηρίζει με τρόφιμα όσους έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η Δημοτική αρχή μίλησε για αναβάθμιση του προγράμματος, τονίζοντας ότι υπάρχει πλέον καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση. Τέλος η κ. Σούφλα ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη προωθείται και η οργάνωση κοινωνικής κουζίνας.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass