Βιώσιμη κινητικότητα στις δημόσιες συγκοινωνίες

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2020 17:23

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πρόσφατα και συγκεκριμένα, στις 15 Ιανουαρίου 2020 (στο GiSeMi Hub) το πρώτο Εργαστήριο Διαβούλευσης και Επικύρωσης του Ευρωπαϊκού έργου SMARTA 2, το οποίο και θα αναπτυχθεί στη πόλη των Τρικάλων μέσα στους επόμενους μήνες.

Στο πρώτο αυτό εργαστήριο του Έργου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο στόχος ήταν να εντοπιστούν εγκαίρως οι προκλήσεις που θα προκύψουν και να παρθούν από κοινού αποφάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με τις περιοχές δοκιμών στις οποίες θα αναπτυχθούν οι υπηρεσίες και στον καθορισμό του αντικτύπου προκειμένου να έχουν αυτές οι υπηρεσίες.

Το έργο SMARTA2, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποσκοπεί στην υλοποίηση υπηρεσιών βιώσιμης κινητικότητας διασυνδεδεμένων με τις δημόσιες συγκοινωνίες σε τέσσερις μη αστικές περιοχές της ΕΕ για την αντιμετώπιση των προκλήσεων κινητικότητας της κάθε περιοχής. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτών των λύσεων διευκολύνοντας έτσι την υιοθέτησή τους και από άλλες αγροτικές περιοχές στην Ευρώπη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass