To αεροδρόμιο της Σκιάθου από τα πιο θεαματικά της Ευρώπης

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «PRIVATEFLY»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 22:39

ΒΟΛΟΣ

Στη λίστα με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια της Ευρώπης συγκαταλέγεται το πλήρως εκσυγχρονισμένο από την Fraport Creece αεροδρόμιο της Σκιάθου, «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Το PrivateFly οργανώνει και τη φετινή χρονιά τα αεροδρομικά βραβεία,

κατατάσσοντας τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου σε έξι γεωγραφικές κατηγορίες: την Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Κεντρική Αμερική & Καραϊβική, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή και Αυστραλία. Στο σύνολό τους για το 2020 επιλέχθηκαν 74 αεροδρόμια με πολύ διαφορετικά κριτήρια, όπως είναι η τοποθεσία τους και αν αυτά βρίσκονται για παράδειγμα σε αστικές περιοχές, σε νησιωτικά και παράκτια σημεία ή σε οροσειρές. Ο κατάλογος με τα συμμετέχοντα αεροδρόμια έχει διαμορφωθεί και με βάση τα πιο δημοφιλή για τους ψηφοφόρους, τα προηγούμενα χρόνια. Οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν το αγαπημένο τους αεροδρόμιο σε κάθε κατηγορία με το αεροδρόμιο της Σκιάθου να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατηγορία «Θεαματικά Αεροδρόμια» της Ευρώπης, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο θεαματικές από/προσγειώσεις στον κόσμο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα των plane spotters. Δεν είναι τυχαίο, ότι αποκαλείται από τους λάτρεις του είδους ως το «Saint Martin» της Ελλάδας. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι, οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου της Σκιάθου έχουν ολοκληρωθεί και περιλαμβάνουν επέκταση κατά 2.185 τμ και ανακαίνιση του υπάρχοντος αεροσταθμού, αναδιαμόρφωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών, κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, 10% αύξηση των σημείων check-in, 70% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών, διπλασιασμό των ιμάντων παραλαβής αποσκευών, κατασκευή νέου φυλακίου ελέγχου πρόσβασης στην περιοχή δραστηριοτήτων αεροσκαφών, εγκατάσταση μοντέρνου συστήματος ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών, ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και χώρου στάθμευσης οχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass